Project Description

Voor mijn project op school had ik als opdrachtgever drooghout Gendringen. Voor hun moest ik van hun hout (teewood) een product maken, voor de rest was ik helemaal vrij met wat ik ging maken.

Ik heb ervoor gekozen om een fotolijst met licht te maken. Deze dagen willen veel mensen hun herinneringen vastleggen en deze graag in hun huis ophangen. zelf vond ik fotolijsten altijd erg saai en standaard, dus hier wilde ik een nieuwe draai aangeven. Daarom heb ik ervoor gekozen om licht achter de foto’s te doen.  De foto’s heb ik laten uitlaseren in plexiglas zodat het wat interessanter werd. ook heb je direct een 2 in 1 object en heb je dus ook meer in je huis.

Voor het presenteren moest ik een expositie maken. Hiervoor heb ik een technische tekening op sketch up gemaakt, een poster op photoshop gemaakt en ook wat social media posts gemaakt.

Ook heb ik voor mijn product een eigen logo gemaakt, hiervoor heb ik een development sketchbook gemaakt. hier zie je mijn proces naar mijn logo. Bij mijn product zit ook een stylesheet met mijn huisstijl.